Home TOP NEWS Οι σίγουροι και οι τρείς επιλογές για την κορυφή!

Οι σίγουροι και οι τρείς επιλογές για την κορυφή!

Ο Γιανίκ Φερέρα προετοιμάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Αποέλ κάνοντας σκέψεις για το πως θα παρατάξει την ομάδα μας στο γήπεδο στις τέσσερεις γραμμές.


Αναμένουμε να δούμε αν ο Βέλγος τεχνικός θα επιλέξει να προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με τα άλλα που προηγήθηκαν ή αν θα πάει με την συνταγή των τριών τελευταίων αγώνων, η λόγική πάντως λέει ότι, ομάδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει.

Στην αμυντική δεν περιμένουμε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια των προηγούμενων αγωνιστικών, στην μεσαία γραμμή υπάρχουν κάποια ερωτηματικά από την στιγμή που επιστρέφει και ο Κασάμα, ενώ στο επιθετικό τρίτο το ερωτηματικό είναι το ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή.

Με βάση πάντως με αυτά που είδαμε στα ματς με Άρη και Ολυμπιακό ο Γκάρι Χούπερ είναι αυτός που θέτει γερή υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού στο “αιώνιο” ντέρμπι κυρίως για την απόδοση του στα δύο παιχνίδια. Ο Άγγλος είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα είναι έκπληξη αν δεν ξεκινήσει το ματς.

Απ’ εκεί και πέρα ο Φερέρα έχει στα χέρια του και τις επιλογές του Μάταβζ και Κακουλλή που αμφότεροι σκόραραν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έδειξαν ότι κι αυτοί μπορούν να βοηθήσουν.