Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα

Η ήττα από τον Αποέλ και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε αυτή δεν άρεσε σε κανένα στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωστόσο άπαντες καλούνται να αφήσουν για λίγο στην άκρη το τι έγινε την Κυριακή στο “αιώνιο” και να επικεντρωθούν στην επόμενη αγωνιστική υποχρεώση.


Η ομάδα μας αύριο (1/12 | 19:00) έχει ενώπιον της ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτή την φορά για τον θεσμό του κυπέλλου κόντρα στην Καρμιώτισσα και απο την στιγμή που είναι μονό αντιλαμβάνεται κανείς ότι, τα λάθη σε αυτό απαγορεύονται και μοναδικό ζητούμενο στο ματς είναι η νίκη και η πρόκριση.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα ξεκίνησε από την επομένη του ντέρμπι με τον Αποέλ και θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο “Ηλίας Πούλλος”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Φερέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φαμπιάνο, Ζαχαρίου και Ανσαριφάρντ, ο πρώτος να σημειώσουμε ότι συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας μας και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Όλοι άλλοι είναι στην διάθεση του Βέλγου τεχνικού ο οποίος θα κληθεί να παρουσιάσει ένα δυνατό συνόλο για να μπορέσει να “χτυπήσει” την πρόκριση.

Μετά το τέλος της προπόνησης θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα μεταβεί αύριο στο ΓΣΠ για το ματς με την Καρμιώτισσα.