Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγαίνει η αποστολή

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγαίνει η αποστολή


Μετά το δύσκολο ματς με τον Άρη στη Λάρνακα, οι μέρες προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα ήταν και πάλι πολύ λίγες. Ουσιαστικά Τρίτη, Τετάρτη και σήμερα θα μπορούσε ο Γιανίκ Φερέρα να δουλέψει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι την επομένη του παιχνιδιού το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποθεραπεία, τότε ουσιαστικά δύο προπόνησεις θα είχε στη διάθεση του ο Βέλγος.

Όπως και να έχει, η ομάδα ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα δίχως περιθώριο λάθους. Η νίκη είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη ώστε να πάρουμε βαθμολογική ανάσα και να κάνουμε έστω ένα μικρό βήμα προς τα πάνω στον πίνακα.

Απέναντι μας βρίσκουμε μία ομάδα που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, που έχει μαζέψει μέχρι τώρα μόλις έξι βαθμούς στους πρώτους 10 αγώνες και σαφώς έχουμε τον πρώτο λόγο. Αυτό βέβαια θα πρέπει να το αποδείξουμε αύριο.

Η προετοιμασία για τον αγώνα ολοκληρώνεται το απόγευμα. Δεν υπολογίζονται οι Μπασιρού και Μάθιους οι οποίοι θα είναι στη διάθεση του Φερέρα με το Αποέλ. Ο Φαμπιάνο θέλει ακόμη χρόνο. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή μας ο οποίος τελειώνει απόψε με τον σχεδιασμό του για το παιχνίδι.

Με το τέλος της απογευματινής προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή του παιχνιδιού.