Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγαίνει η αποστολή

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγαίνει η αποστολή


Τελευταία προπόνηση το απόγευμα για την ομάδα. Το πλάνο για το ντέρμπι με το Αποέλ βγήκε και η αισιοδοξία για νίκη είναι διάχυτη στο «Ηλίας Πούλλος».

Μόνο οι Φαμπιάνο και Ζαχαρίου είναι εκτός από το παιχνίδι, με τον Γιανίκ Φερέρα να έχει στη διάθεση του πλειάδα επιλογών και μπορεί να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στο αυριανό παιχνίδι. Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν επιστρέπουν στην ομάδα να έχει όποιονδήποτε άλλο στόχο πέρα από το τρίποντο, το οποίο αν τελικά έρθει θα δώσει τεράστια ώθηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το θετικό είναι πως η ομάδα δεν πλήγηκε από άλλα αγωνιστικά προβλήματα σε μία περίοδο στην οποία αρκετοί απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.

Με το τέλος της προπόνησης το απόγευμα θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Γιούστε ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Αύριο θα παίξουμε ως τυπικά φιλοξενούμενοι. Το ΓΣΠ θα είναι κατάμεστο με τον κόσμο της ομάδας να καταλαμβάνει θέση μόνο στην βόρεια κερκίδα και να καλείται κι αυτός να δώσει τη δική του μάχη.