Home TOP NEWS Πίστη, αποφασιστικότητα… επιθετικότητα, για να φύγουμε περήφανα από το Γιουρόπα Λιγκ

Πίστη, αποφασιστικότητα… επιθετικότητα, για να φύγουμε περήφανα από το Γιουρόπα Λιγκ


Μία Ευρωπαϊκή χρονιά που ξεκίνησε ονειρεμένα με την πρόκριση επί της Γκεντ, η επιθυμία μας για έναν όμιλο ο οποίος να έχει και εμπορικότητα αλλά και να μας δίνει τη δυνατότητα για να κοιτάξουμε μακρύτερα στην Ευρώπη, έγινε πραγματικότητα, όμως η παρουσία της ομάδας μπορεί να είχε τα κέρδη της όμως δεν ήταν βαθμολογικά.

Μάλιστα εκείνη η άσχημη πρεμιέρα στον όμιλο, εκείνη η ήττα 3-0 από τη Σέριφ είναι αυτή που μας περιορίζει τις πιθανότητες για να πάμε πάρακάτω, παίζοντας στο Κόνφερενς τον Φεβρουάριο. Απόψε ολοκληρώνουμε την προσπάθεια μας στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Το γεγονός ότι μέσα από την ομάδα εκφράζεται η πίστη για το αποτέλεσμα που θα μας στείλει στο Κόνφερενς είναι σίγουρα θετικό, όμως θα χρειαστεί να γίνουν πάρα πολλά στο γήπεδο της Σέριφ απόψε για να τα καταφέρουμε.

Θα χρειαστεί επιθετικότητα, ουσία, μηδέν λάθη στην άμυνα και όλα αυτά να γίνουν τέλεια και με διάρκεια στο παιχνίδι. Σίγουρα ένα γκολ νωρίς θα βοηθήσει αφού θα αναπτερωθούν οι ελπίδες. Χθες βράδυ η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα. Οι 23παίκτες που ταξίδεψαν με την αποστολή είναι έτοιμοι να κάνουν την υπερπροσπάθεια τους.

Κι ότι κι αν γίνει απόψε, θα είναι σημαντικό τουλάχιστον ισχύσει στο τέλος αυτό που ανέφερε χθες ο Φερέρα. Να τελειώσει το παιχνίδι και να νιώσουμε όλοι περήφανοι για αυτό που θα κάνει στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στήριξη από την εξέδρα θα έχει και απόψε η ομάδα. Δεν θα είναι πολύς ο κόσμος μας όμως είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν και να νιώθουν ότι δεν είναι μόνοι.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:45 και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cytavision.