Home TOP NEWS Πληρότητα και ποιότητα στο κέντρο

Πληρότητα και ποιότητα στο κέντρο


Θα πρέπει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Γιανίκ Φερέρα με τις επιλογές που έχει πλέον στα χέρια του στο κέντρο. Η επιστροφή του Μπασιρού από τον τραυματισμό του δημιουργεί τη μέγιστη πληρότητα αφού πλέον για τη θέση Νο. 6 είναι ο Αφρικανός αλλά και ο Κούσουλος ο οποίος επίσης επέστρεψε και είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Από ‘κει και πέρα, η μικρή ανησυχία για τον τραυματισμό του Χάμπου στην Εθνική δεν κράτησε πολύ. Ο νεαρός διεθνής είναι καλά και πανέτοιμος για τη συνέχεια. Έτσι μαζί με τον Κασάμα αλλά και τον Ντίσκερουντ συνθέτουν μία τριάδα εξαιρετικών επιλογών για τη θέση Νο. 8.

Κι ενώ Παπουλής και Μπέζους δίνουν επιπλέον ποιότητα αλλά και τη συνατότητα να προσθέσουν επιθετικότητα, μία θέση στον κεντρικό διάδρομο πιο πάνω. Στο Νο. 10. Βέβαια ενδέχεται οι ανάγκες του επερχόμενου αγώνα να ψθήσουν τον Φερέρα να μην χρησιμοποιήσει από την αρχή κανέναν εκ των δύο.

Οι επιλογές πάντως είναι στα χέρια του προπονητή ο οποίος μπορεί στο ντέρμπι να κάνει και να επιλέξει ότι ο ίδιος θεωρεί καλύτερο.