Home TOP NEWS Πρώτα Ολυμπιακός και… μετά η εκμετάλλευση της διακοπής!

Πρώτα Ολυμπιακός και… μετά η εκμετάλλευση της διακοπής!

Στην “ακίδα” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο οποίο η ομάδα μας θα ψάξει τη νίκη και την επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη.


Μετά από αρκετό καιρό η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει με φρέσκα πόδια από παιχνίδι πρωτάθληματος σε παιχνίδι πρωταθλήματος, καθώς δεν θα έχει στο ενδιάμεσο αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη και θα προσπαθήσει αυτό να το εκμεταλλευτεί και να παρουσιαστεί έτοιμη και δυνατή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συνεπώς ο Βέλγος κόουτς γνωρίζοντας ότι δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Φαμπιάνο, Μπασίρου, Μάθιους που είναι τραυματίες και τον Κασάμα που είναι τιμωρημένος, θα κληθεί να “στήσει” την ενδεκάδα του με τον Ολυμπιακό με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και να παρατάξει την ομάδα μας δυνατή για να “χτυπήσει” το σημαντικό τρίποντο.

Οι τρεις βαθμοί με τους “μαυροπράσινους” είναι επιτακτικοί για την ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην διακοπή που θα ακολουθήσει αυτού του παιχνίδιου, μια διακοπή την οποία θα εκμεταλλευτούν ο Φερέρα για να μάθει κι άλλο την ομάδα, αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές για να πάρουν σημαντικές και πολύτιμες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση στις 27 Νοεμβρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να δώσει άλλο ένα πολύ σημαντικό αγώνα με τον Αποέλ και συνεπώς μια νίκη πριν την διακοπή θα βοηθήσει άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” να δουλέψουν με καθαρό μυαλό και με περισσότερη συγκέντρωση για το “αιώνιο” ντέρμπι.