Home TOP NEWS Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία


Τρεις προπονήσεις απομένουν μέχρι το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής. Ο Γιανίκ Φερέρα είδε με απόλυτη ικανοποίηση τις προηγούμενες μέρες τους διεθνείς να επιστρέφουν χωρίς προβλήματα και άρχισε ήδη να καταστρώνει το πλάνο του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Δεν αναμένεται να αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Θα στοχεύσει και σε αυτό το παιχνίδι να επιβάλει το ρυθμό της και ασφαλώς μέλημα είναι να μεγαλώσει η διάρκεια στα καλά διαστήματα της στον αγωνιστικό χώρο. Η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι αντιπροσωπευτική της αγωνιστικής τους αξίας. Αντίθετα μάλιστα.

Είναι δεδομένη η πεποίθηση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ υπερτερεί του Αποέλ τόσο σε ατομικό επίπεδο, ενώ και ως ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει στο γήπεδο πολύ περισσότερα πράγματα από τον αντίπαλο της. Και αυτό θέλουμε να αποδειχθεί την Κυριακή στην πράξη.

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά δεδομένα, οι τελευταίες προπονήσεις θα καταδείξουν αν ο Γιούστε θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Μάθιους και Μπασιρού έχουν επιστρέψει ενώ εκτός θα μείνει ο Φαμπιάνο. Δεν υπολογίζεται ούτε ο Ζαχαρίου.

Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με νίκη την Κυριακή θα αποκτήσει μεγάλη ώθηση για να δει ακόμη ψηλότερα στη συνέχεια.