Home TOP NEWS Στο μυαλό μόνο ο Άρης

Στο μυαλό μόνο ο Άρης

Η ομάδα μας απο χθες βρίσκεται ξανά στην Κύπρο και έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Άρη Λεμεσού.


Η νίκη επί της Ανόρθωσης την περασμένη Δευτέρα, είναι γεγονός ότι έφερε αέρα ηρεμίας στο “Ηλίας Πούλλος” και έχει ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θέλουν να “χτίσουν” στην επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής και να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική ηγεσία γνωρίζουν ότι, την ερχόμενη Δευτέρα (7/11) θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος μετά το πέρας εννέα αγωνιστικών φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο όλοι είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα εντός των τεσσάρων γραμμών για να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Έχοντας λοιπόν ως φάρο τα δύο παιχνίδια με τον Άρη την περσινή σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κατεβεί στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για να “χτυπήσει” το διπλό και να ζευγαρώσει τις νίκες κάτι που έχει να το κάνει από την 4η και την 5η αγωνιστικής, όταν επικράτησε της ΕΝΠ και της Δόξας.

Πλέον χωρίς το βάρος των συνεχόμενων παιχνιδιών σε Κύπρο και Ευρώπη το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα είναι αναγκασμένο να δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι, αρχής γενομένης με τον Άρη, έτσι ώστε να μπορέσει να μειώσει τις διαφορές που το χωρίζουν από τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και να μπει με αξιώσεις στην διεκδίκηση των στόχων του.