Home TOP NEWS Θα δούμε σίγουρα αλλαγές αύριο

Θα δούμε σίγουρα αλλαγές αύριο


Έχει δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την Καρμιώτισσα η ομάδα και έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα στο πρωτάθλημα, το αυριανό είναι το πιο σημαντικό. Ο θεσμός του κυπέλλου έχει καταστεί και φέτος, δυστυχώς, η μοναδική μας διέξοδος για διάκριση.

Ο Γιανίκ Φερέρα περιμένει πολύ περισσότερα από την ομάδα και πιθανότατα το τελευταίο παιχνίδι με το Αποέλ να δείχνει και το δρόμο σε ότι αφορά στις επιλογές του αύριο.

Από την εντεκάδα που μπήκε στο παιχνίδι την Κυριακή πιθανόλογούμε πως οι πλείστοι θα μείνουν έξω. Ο Λανγκ με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε δεν παίζει έτσι κι αλλιώς στα ματς με Καρμιώτισσα.

Περιμένουμε διαφοροποιήσεις σε όλες τις γραμμές και στόχος είναι αυτή τη φορά να μπορέσει η ομάδα να είναι επιθετική και ουσιαστική. Μπορεί η σκέψη μας σήμερα να έχει να κάνει με το πως η διοίκηση θα αντιμετωπίσει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα, ωστόσο αγωνιστικά η χρονιά έχει συνέχεια. Και είναι υποχρέωση όλων να βρουν τις λύσεις, να σηκώσουν κεφάλι, να αφήσουν λίγο τον εγωισμό τους να λειτουργήσει και να αρχίσουν να καταγράφουν νίκες.