Home TOP NEWS Θέλουμε πίσω την χαμένη μας περηφάνια

Θέλουμε πίσω την χαμένη μας περηφάνια

Δύο συνεχόμενες χρονιές η ομάδα μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ, μας έκανε μετά από πολλά χρόνια (11 στο σύνολο) να βρούμε για τα καλά ξανά την χαμένη μας περηφάνια.


Οι μεγάλες επιτυχίες με την κατάκτηση της πρώτης θέσης την σεζόν 2019/2020, του πρωταθλήματος την αμέσως επόμενη, αλλά και με την παρουσία της ομάδας μας σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης κάτι που το είδαμε να το πετυχαίνουν άλλοι κι όχι εμείς, ήταν κάτι το ονειρικό και το ανεπανάληπτο..

Τα πιο πάνω επιτεύγματα φυσικά δεν μπορούν να ξεχαστούν ή να διαγραφούν από την μνήμη κανενός ΟΜΟΝΟΙΑτη, άλλωστε όλα αυτά είναι γραμμένα με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωστόσο την ίδια ώρα δεν μπορούν να ξεχαστούν ούτε οι αποτυχίες και οι κακές μέρες των δύο τελευταίων σεζόν με την ομάδα μας δυστυχώς να γράφει το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω απ’ το άλλο.

Όπως νιώσαμε χαρά και περξφάνια για τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες της ομάδα μας, την ίδια ώρα νιώθουμε πικραμένοι και απογοητευμένοι τις τελευταίες σεζόν που βλέπουμε αυτό που “χτίστηκε” με τόσο κόπο και ιδρώτα και μας έκανε να σηκώσουμε ξανά κεφάλι να φθείρεται και να καταστράφεται και τα όνειρα που κάναμε για μια δυναστεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ξεθωριάζουν.

Πέρσι η κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ έμοιαζε πραγματικά με ωρολογιακή βόμβα και την υστάτη, με την κατάκτηση του κυπέλλου δεν “εκράγηκε”, αφού η ομάδα μας κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στους ομίλους.

Φέτος τα πράγματα μοιάζουν και είναι εντελώς διαφορετικά. Οι στόχοι που τέθηκαν εξ’ αρχής έχουν χαθεί από το πρώτο τρίτο του πρωταθλήματος, ενώ μια ενδεχόμενη αποτυχία στο κυπέλλο που όλοι μας την απευχόμαστε, θα κάνει την βόμβα που προαναφέραμε να  εκραγεί και σίγουρα θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Βλέποντας την κατάσταση που έχει περιέλθει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο κόσμος, αλλά και όλοι εμείς που αγαπάμε αυτή την ομάδα δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο. Ζητάμε ο κάθε ένας που βρίσκεται στο οικοδόμημα αυτής της μεγάλης ομάδας, αρχίζοντας από τον Πρόεδρο και μετά όλοι άλλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αναζητήσουν τα λάθη που έχουν οδηγήσει στον μαρασμό του “τριφυλλιού”.

Κι αφου μιλήσαμε για τον κόσμο. Ο 12ος παίκτης, ο πιο πιστός ΛΑΟΣ, ο οποίος έσωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ από το χείλος του γκρεμού, που έδειξε πολλές φορές την αγάπη του γι’αυτή την ομάδα, όπως έπραξε και την φετινή σεζόν με τα 9.000 εισιτήρια διαρκείας, αλλά και με τις Privilege αυτά που ζητάει είναι ο σεβασμός, να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο κάτι που θα του επιτρέψει να αποκτήσει ξανά την χαμένη του περηφάνια.