Home TOP NEWS Την Κυριακή είναι η σειρά των ποδοσφαιριστών μας!

Την Κυριακή είναι η σειρά των ποδοσφαιριστών μας!

Οι φουτσαλιστές μας χθες βράδυ πέτυχαν άλλη μια σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα φούτσαλ επικρατώντας του Αποέλ με 8-5 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και έδωσαν συνέχεια στο αήττητο σερί της ομάδας μας.


Η ομάδα του φούτσαλ πέτυχε τη νίκη κόντρα στον Αποέλ, λίγες ημέρες μάλιστα πριν το “αιώνιο” ντέρμπι στο ποδόσφαιρο και ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο έδειξαν τον δρόμο και στους ποδοσφαιριστές του Γιανίκ Φερέρα για το τι πρέπει να κάνουν την Κυριακή το βράδυ.

Στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε κάθε άθλημα, είτε αυτό είναι πόδοσφαιρο, είτε είναι πετόσφαιρα, είτε είναι φούτσαλ, είτε είναι μπάσκετ, όπου δηλαδή μπορεί να προκύψει παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ δεν είναι άλλος από τη νίκη, τόσο για τους βαθμούς, όσο και  για το γοήτρο σε τέτοιου είδους ματς.

Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του Γιανίκ Φερέρα καλούνται να έχουν ως παράδειγμα αυτό που έκαναν οι φουτσαλιστές μας το βράδυ της Πέμπτης, δηλαδή να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και να “γυαλίζει” το μάτι τους, να αγωνιστούν με πάθος και ψυχή, έτσι ώστε να πετύχουν το ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Αποέλ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα αυτά είναι γνωστά. Ο Ζαχαρίου και ο Φαμπιάνο θα είναι οι μοναδικοί απόντες. Οι Μπασίρου, Μάθιους και Γιούστε επιστρέφουν από τον τραυματισμό τους και ίσως τους δούμε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.