Home TOP NEWS Νίκη στο δύσκολο παιχνίδι ώστε να αποτελέσει εφαλτήριο αντεπίθεσης

Νίκη στο δύσκολο παιχνίδι ώστε να αποτελέσει εφαλτήριο αντεπίθεσης


Ενδεχόμενη νίκη απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μπορεί να αποτελέσει για την ομάδα εφαλτήριο για τη μεγάλη αντεπίθεση. Αυτός είναι και ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όλοι εντός αυτής, γνωρίζουν πως για να τελεστεί η μεγάλη επιστροφή θα χρειαστούν συνεχόμενες επιτυχίες. Προερχόμενη από νίκη στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, αλλά και την καλή προσπάθεια που έγινε στο Κισινάου, η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε διαδικασία αγωνιστικής ανόδου.

Είναι και η ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα και μία επιτυχία απόψε θα ανεβάσει όλους και σε αυτό τον τομέα. Ασφαλώς και όλοι ξέρουμε πως απέναντι μας θα βρεθεί μία από τις καλύτερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, για πολλούς η ποιοτικότερη, και σαφώς δεν θα είναι εύκολο. Όμως και η ομάδα του Γαινίκ Φερέρα διαθέτει την ποιότητα για να αντεπεξέλθει.

Έμειναν εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι οι Φαμπιάνο, Μπασιρού και Μάθιους. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητής. 1300 εισιτήρια είχε στη διάθεση της η ομάδα για τον κόσμο της και αναμένεται ότι αυτός θα είναι και ο αριθμός των φίλων της ομάδας απόψε στο γήπεδο.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18:30 και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cyatvision.