Home TOP NEWS Το ισχυρό μας κέντρο, μας εκτοξεύει!

Το ισχυρό μας κέντρο, μας εκτοξεύει!


Η επιστροφή Κούσουλου δινεί τεράστια δυναμική στην ομάδα. Βλέποντας την παρουσία του στο γήπεδο, θα πρέπει να θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι ο Γιάννης είναι και πάλι ΕΔΩ, πανέτοιμοι να αποτελέσει ξανά βασικότατο γρανάζι της πράσινης μηχανής.

Και έρχεται για να πλαισιώσει την ήδη ισχυρή και ποιοτική μεσαία μας γραμμή. Κούσουλος, Κασάμα, Μπασιρού, Χάμπος και Μιξ συνθέτουν μία τετράδα κεντρώων ποδοσφαιριστών, ζηλευτή.

Κι ακόμα περιμένουμε το αγωνιστικό ανέβασμα του Κασάμα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα άρχισε να παρουσιάζει δείγματα τη υψηλής του ποιότητας.

Επιστρέφει και ο ποιοτικός Μπασιρού ο οποίος έλειψε και φάνηκε αισθητά η απουσία του.

Ο Μιξ δεν είναι σήμερα στα καλύτερα του όμως έχουμε δει το τι μπορεί να κάνει. Υπό τον νέο προπονητή τον περιμένουμε επίσης να ανέβει.

Και βεβαίως είναι κι ο Χάμπος ο οποίος μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του θα πρέπει να είναι και ψυχολογικά πολύ ανεβασμένο. Απέδειξε ήδη ότι είναι σταθερή αξία και έχει σίγουρα να δώσει ακόμη πάρα πολλά.

Η πληρότητα και η ποιότητα που διαθέτουμε στις θέσεις 6 και 8 ενδεχομένως να αποτελέσουν και το κλειδί για την μετέπειτα πορεία μας. Και ασφαλώς δικαιούμαστε να αισθανόμαστε αισιόδοξοι.