Home TOP NEWS Το μυαλό καρφωμένο στο “αιώνιο”

Το μυαλό καρφωμένο στο “αιώνιο”

Σε εβδομάδα “αιώνιου” ντέρμπι έχουμε εισέλθει με όλους στο “Ηλίας Πούλλος”, τους 2.200 που θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στο γήπεδο, αλλά και τους άλλους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που θα δουν το παιχνίδι από τους τηλεοπτικούς δέκτες να το περιμένουν πως και πως.


Τα γράψαμε ξανά και ξανά για την σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Πλέον ο Γιανίκ Φερέρα που έμαθε κι αυτός για το τι σημαίνει “αιώνιο” ντέρμπι, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι για να μπορέσουν να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο επερχόμενο ντέρμπι θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους, για τους βαθμούς οι οποίοι όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα θα είναι “χρυσάφι”, για λόγους ψυχολογίας, αλλά και για το γοήτρο που δίνουν οι νίκες σε τέτοιου είδους ματς με αντίπαλο τον Αποέλ.

Ο Γιανίκ Φερέρα ξέρει ότι, ο αντίπαλος διανύει μια περίοδο αγωνιστικής φόρμας, ωστόσο αυτό δεν τον απασχολεί και δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει σε έξι βράδια κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορέσει στο τέλος της βραδιάς να πάρει το ζητούμενο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα επέστρεψαν οι Διεθνείς πλην του Καρίμ Ανσαριφάρντ χωρίς να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Απ’ εκεί και πέρα ο Φαμπιάνο θα είναι σίγουρα εκτός. Αμφίβολος είναι ο Έκτορ Γιούστε. Μάθιους και Μπασιρού ανεβάζουν ρυθμούς, ίσως τους δούμε στην αποστολή, αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον Φερέρα.