Home TOP NEWS Ζητούμενο (ξανά) το μηδέν στην άμυνα και η… αποτελεσματικότητα!

Ζητούμενο (ξανά) το μηδέν στην άμυνα και η… αποτελεσματικότητα!

Επικεντρωμένοι στο “αιώνιο” ντέρμπι είναι όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ στο οποίο όπως είπαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών.


Η ομάδα του Γιανίκ Φερέρα, την ερχόμενη Κυριακή (27/11) θα κληθεί να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με πάθος, συγκέντρωση, σοβαρότητα και πειθαρχία, στοιχεία που αν τα έχει στο παιχνίδι της τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες για να πάρει το ζητούμενο που είναι τρεις βαθμοί.

Πάντως στα τελευταία παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε κάποια καλά στοιχεία και μας έκανε να αισιοδοξούμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το σύνολο του Βέλγου τεχνικού στα παιχνίδια με Ανόρθωση, Άρη και Ολυμπιακό πήρε επτά βαθμούς, ενώ το σημαντικό είναι ότι έδειξε να βελτιώνεται τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση κι αυτό το λένε και οι αριθμοί καθώς κατάφερε να πετύχει επτά γκολ και να δεχθεί μόνο ένα.

Στις οκτώ αγωνιστικές που δεν ήταν στον πάγκο ο Φερέρα, αλλά ο Λένον πέτυχε συνολικά 10 γκολ και δέχθηκε 10 γκολ και σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι, ο Βέλγος πιστώνεται για την βελτίωση που παρατηρούμε στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το τελευταίο διάστημα.

Την Κυριακή λοιπόν θα είναι ένα κρίσιμο τεστ τόσο για την τεχνική ηγεσία, όσο και για τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο αν η ομάδα μας καταφέρει να κρατήσει για άλλο ένα παιχνίδι το μηδέν στα μετόπισθεν και μετουσιώσει τις ευκαιρίες που θα βρει σε γκολ, τότε ίσως μπορέσει να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από τη νίκη.