Home TOP NEWS Αυτό είναι που στερείται την τελευταία διετία η ομάδα

Αυτό είναι που στερείται την τελευταία διετία η ομάδα


Με αφορμή την αναφορά του Βίτορ Γκόμες στη συνέντευξη που παραχώρησε στους Ρόη και Στελ, για την εμπειρία με την οποία πλαισιώνετο η ομάδα στα δύο χρόνια παρουσίας του εδώ, αντιλαμβανόμαστε γιατί η ομάδα αδυνατεί να βγάλει την τελευταία διετία εκείνη τη δυναμική προσωπικότητα. Έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν το ρόστερ.

Απλά θυμίζουμε τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές με το βαρβάτο πάτημα στο γήπεδο και την ηγετική παρουσία στο «Ηλίας Πούλλος», αυτοί μας οδήγησαν στους τίτλους και στις ιστορικές στιγμές.

Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Βίτορ, Ζόρντι, Ερίκ, Ματ. Ακόμα κι ο Τιάγκο, ακόμα κι ο Σέχου. Ήταν ποδοσφαιριστές με αρχηγική παρουσία στην ΟΜΟΝΟΙΑ που της έδιναν την προσωπικότητα πρωταθλήτριας. Ήταν παίκτες που αρνούνταν να χάσουν.

Είναι ακόμη στην ομάδα οι Φάμπι, Λέτσιακς και Παπουλής, παίκτες της… παλιάς φουρνιάς όπως και ο Λανγκ όμως δείτε τι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν και συγκρίνετε.

Και βεβαίως θα ξαναγράψουμε πως, στην ανάγκη να αναπληρώσει η ομάδα το κενό, όχι μόνο σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, του Ζόρντι Γκόμεθ, δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία.