Home TOP NEWS Ένα δίκαιο το έχει ο Γιανίκ… λίγη στήριξη και πίστη δεν βλάπτει!

Ένα δίκαιο το έχει ο Γιανίκ… λίγη στήριξη και πίστη δεν βλάπτει!


Αντέδρασε στην διάσκεψη τύπου της Δευτέρας, μετά το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, για τις ερωτήσεις που δέχθηκε και οι οποίες αφορούσαν την κακή παρουσία κόντρα στο Αποέλ. Ναι, ήταν άσχημη η παρουσία στο τελευταίο ντέρμπι όμως αν και κανένας δεν επικαλέστηκε το μοναδικό ελαφρυντικό για να δικαιολογηθεί, αυτό είναι εκεί και ισχύει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε για 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Και έχει απόλυτο δίκαιο ο Γιανίκ να ζητάει από όλους να δουν μπροστά και να μην μένουν κολλημένοι στο τι ήδη συνέβη. Κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρει την ομάδα σε αγωνιστική κατάσταση τέτοια, που να μπορεί να ανταγωνιστεί τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία, αλλά και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει στο κύπελλο, και χρειάζεται στήριξη.

Έτσι κι αλλιώς δεν θα έπρεπε να αδικείται μέσα από την κριτική ένας προπονητής ο οποίος παρέλαβε μία ομάδα σε πολύ κακή κατάσταση, σε όλους τους τομείς. Μάλλον είναι ο τελευταίος που θα πρέπει να θεωρηθεί φταίχτης.

Ας τον πιστώσουμε τουλάχιστον με λίγο χρόνο και ας δείξουμε λίγη πίστη στην προσπάθεια που γίνεται, αν θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε ότι έχει απομείνει.