Home TOP NEWS Ένα τρίμηνο είναι πολύ

Ένα τρίμηνο είναι πολύ

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προετοιμάζονται για το 17ο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος και του πρώτου για το 2023, το οποίο θα γίνει στις 2/1 στο “Τάσσος Μάρκου” κόντρα στην ΕΝΠ.


Η ομάδα μας μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα θα επιδιώξει στο πρώτο ματς της νέας ημερολογιακής χρονιάς να πετύχει την εκτός έδρας νίκη και να πάρει το τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, οι οποίες αν είναι συνεχόμενες θα ίσως μπορέσουν να εδραιώσουν την ομάδα μας στο πρώτο γκουπ.

Το γράψαμε σε αρκέτα μας άρθρα το προηγούμενο διάστημα ότι, τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του β΄γύρου, όπως κι αυτό της ερχόμενης Δευτέρας έχουν μορφή τελικού και το μοναδικό αποτέλεσμα που επιτρέπεται είναι μόνο η νίκη.

Φυσικά κόντρα στην ΕΝΠ οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν ακόμη ένα λόγο να θέλουν να παίξουν και να τα δώσουν όλα, κι ο λόγος είναι να μπορέσουν να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια εκτός έδρας νίκη μετά από ένα τρίμηνο. Τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν την 1η Οκτωβρίου, όταν η ομάδα μας νίκησε την Δόξα Κατωκοπιάς.