Home TOP NEWS Επανέρχεται ο… Λοίζος που ξέραμε!

Επανέρχεται ο… Λοίζος που ξέραμε!

O Λοίζος Λοίζου φαίνεται να αφήνει σιγά – σιγά, πίσω του το κακό διάστημα που είχε και να βρίσκει ξανά τα πατήματα του, θυμίζοντας με τις εμφανίσεις του τον παλιό καλό Λοίζου που όλοι ξέραμε.


Στα τελευταία παιχνίδια στα οποία κλήθηκε να αγωνιστεί ο νεαρός άσσος της ομάδας μας, είναι γεγονός ότι, έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό στο τερέν και βοήθησε τα μέγιστα την ΟΜΟΝΟΙΑ στο να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς.

Η απόδοση του Λοίζου, παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να ανεβαίνει και γενικότερα από τον καιρό που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ο Γιανίκ Φερέρα, βλέπουμε τον Λοίζου σε κάθε παιχνίδι να αποδίδει αρκετά καλά και να παίζει όμορφο και ορθόδοξο ποδόσφαιρο.

Να σμειώσουμε ότι, ο Λοίζος εξαργυρώνει τις καλές του παρουσίες και με γκολ, αλλά και με ασίστ. Στα τελευταία τέσσερα ματς, μετράει 2 γκολ στο πρωτάθλημα με Ολυμπιακό και Καρμιώτισσα, ενώ έδωσε και μια ασίστ στον Χούπερ, στο ισόπαλο παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού.

Ο Λοίζος μέχρι στιγμής στην σεζόν κατέγραψε συνολικά 17 συμμετοχές, 12 στο πρωτάθλημα, 4 στο Γιουρόπα Λιγκ και μία στο Κύπελλο, έχοντας πετύχει δύο γκολ και μία ασίστ σε σύνολο 892 λεπτών.

Ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του, όπως και όλοι στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τρίβουν τα χσέρια απο ικανοποιήση με αυτά που βλέπουν από τον Λοίζου και περιμένουν τώρα που ανέβασε στροφές να δουν ακόμα περισσότερα πράγματα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουν πολύ καλά ότι, ο Λοίζος είναι ένας ποδοσφαιριστής που όταν βρεθεί στην μέρα του και η αποδόση του αγγίξει σε ψηλά επιπέδα, μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας στο να πετύχει πράγματα στο γήπεδο.