Home TOP NEWS Επέστρεψε, έγνοια του πλέον μόνο η ομάδα… ώρα να ανεβάσει τα στατιστικά...

Επέστρεψε, έγνοια του πλέον μόνο η ομάδα… ώρα να ανεβάσει τα στατιστικά του


H επιστροφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ δίνει στον Γιανίκ Φερέρα μία δυνατή επιπλέον επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Στο διάστημα της απουσίας του ο Χούπερ τα πήγε σχετικά καλά και έδειξε πως, ακόμη και τώρα που ο Ιρανός είναι και πάλι στην ομάδα, μπορεί να διεκδικήσει θέση στην εντεκάδα.

Σαφώς και τα δύο γκολ του Ανσαριφάρντ σε 15 εμφανίσεις, σε Κύπρο και Ευρώπη, μάλλον δεν δικαιώνουν για την ώρα αυτούς που τον επέλεξαν. Το ότι ο Καρίμ αποτελεί μία εξαιρετικά ποιοτική επιλογή, δεν αμφισβητείται. Πρέπει όμως να αρχίσει να γίνεται ουσιαστικός.

Επηρεάζει το γεγονός ότι ακόμη η ομάδα δεν μπόρεσε να… βρει τον εαυτό της, όμως όλοι περιμένουν πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα είναι εξ αυτών που θα δώσουν την ώθηση για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να καταστεί ξανά ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Σε εκείνο το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, «έπαιζε» σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού του το μουντιάλ, τώρα όμως που η προσοχή του θα είναι αποκλειστικά στραμένη στην ομάδα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.