Home TOP NEWS Γνωστά πλέον τα ονόματα των δύο

Γνωστά πλέον τα ονόματα των δύο

Σε λίγες ημέρες θα μπούμε στην μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου και οι ανθρώποι που δουλεύουν στο κομμάτι αυτό συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις διεργασίες για να είναι απόλυτα έτοιμοι να προχωρήσουν με τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ.


Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο η θέση που υπάρχει κενή στο ρόστερ για ξένο ποδοσφαιριστή είναι μία, ωστόσο ανάλογα με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν από το ρόστερ, τότε θα γίνει κι ο ανάλογος αριθμός μεταγραφών.

Οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω σήμερα αναφέρουν πως οι Τιμ Μάταβζ και Μπράντον Μπάρκερ αναμένεται να κουνήσουν μαντήλι από το “Ηλίας Πούλλος” στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Για την περίπτωση των δύο προαναφερόμενων ποδοσφαιριστών η ιστοσελίδα μας το έγραψε από χθες, όμως για ευνοήτους λόγους και για να προστατεύσουμε τις διαδικασίες  δεν γράφτηκαν τα ονόματα τους. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες μας, αμφότεροι είναι ήδη ενήμεροι. Ανατροπή θα υπάρξει μόνο αν δεν βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα κριθούν κατάλληλοι για να τους αντικαταστήσουν.

Διαβάστε εδώ: Το (αρχικό) πλάνο για τις προσθαφαιρέσεις!