Home TOP NEWS Η προοπτική της Ευρώπης και η ανάγκη να δοθεί μέχρι τέλους η...

Η προοπτική της Ευρώπης και η ανάγκη να δοθεί μέχρι τέλους η μάχη για ένα εισιτήριο


Τα τελευταία τρία χρόνια η παρουσία μας στους Ευρωπαϊκούς ομίλους δημιούργησε καλύτερη προοπτική στους προκριματικούς γύρους των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ.

Θυμόμαστε πως πήγαμε να παίξουμε με την Αραράτ πριν τρία καλοκαίρια και η συγκομιδή μας στο Ράνκινγκ ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Οι 1500 πόντοι ήταν σαν να μην υπήρχαν αφού ξεκινούσαμε με τη βαθμολογία της χώρας μας. Ακόμα κι αυτή όμως η βαθμολογίας έπεσε τα τελευταία χρόνια από τους 6,000 πόντους στους 4,500.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο βελτίωσε αισθητά τη βαθμολογία της. Σίγουρα θα μπορούσε για καλύτερη συγκομιδή, ιδιαίτερα πέρσι στον όμιλο του Κόνφερενς όμως οι 10000 βαθμοί που έχουμε σήμερα μας δίνουν τη δυνατότητα, αν τελικά παίξουμε Ευρώπη το ερχόμενο καλοκαίρι, να φτάσουμε μέχρι και τα πλέι οφ.

Κι αυτό διότι αν δει κανείς τις βαθμολογίες των ομάδων στον τρίτο προκριματικό του κόνφερενς λιγκ, θα προσέξει ότι η τελευταία ομάδα στους δυνατούς είχε μόλις 9000 πόντους. Θυμίζουμε πως στο κόνφερενς θα συμμετάσχουν το καλοκαίρι ο 2ος και ο 3ος του πρωταθλήματος μας αλλά και ο κυπελλούχος.

Στην περίπτωση δε που η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών και φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου τότε θα είναι σίγουρα στους δυνατούς στον πρώτο προκριματικό με καλές πιθανότητες να είναι επίσης στους δυνατούς και στον δεύτερο προκριματικό .