Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Πάλι καλά… το γυρίσαμε και είμαστε σε θέση πρόκρισης

Ημίχρονο: Πάλι καλά… το γυρίσαμε και είμαστε σε θέση πρόκρισης


Αν και έδειχνε να μπαίνει για να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού και να χάνει στο ξεκίνημα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ όμως αντιδράσαμε. Πάλι καλά που ισοφαρίσαμε με ένα απίθανο γκολ από τον Χούπερ και σκοράραμε ξανά με τον Μπρούνο και είμαστε σε θέση πρόκρισης.

Αυτή τη στιγμή κρατάμε το παιχνίδι στα χέρια μας όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως η απόδοση της ομάδας είναι καλή.

Α’ Ημίχρονο

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 4ο λεπτό από τον Παπουλή. Εκτελέστηκε στημένη φάση με μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μίλετιτς έστρωσε με το κεφάλι στον παπουλή ο οποίος μόνος από το ύψος του πέναλτι αστόχησε.

Στο 18ο λεπτό η Καρμιώτισσα σκόραρε με τον Ντούμπια. Έκλεψε τη μπάλα από τον Μάθιους, μπήκε στην περιοχή μας και από πλάγια θέση πλάσαρε τον Ουζόχο για το 0-1.

Ευκαιρία έχασε η Καρμιώτισα στο 20ο λεπτό όταν ο Καλτσάς μπήκε από πλάγια στην περιοχή μας σέντραρε και τελευταία στιγμή έβαλε το πόδι ο Μίλετιτς για να πατραχωρήσει κόρνερ. Στο κόρνερ έγινε κεφαλιά άστοχη.

Στο 34ο λεπτό ήρθε η απάντηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Χούπερ να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ από απόσταση με βολέ.

Σκόραρε στο 40ο λεπτό ο Μπρούνο Φελίπε με κοντινό πλασέ. Ασίστ από τον Χούπερ.