Home TOP NEWS Μονόπλευροι επιθετικά, ωσάν… μαδημένο το δεξί μας φτερό

Μονόπλευροι επιθετικά, ωσάν… μαδημένο το δεξί μας φτερό


Καταπιανόμαστε από τους αριθμούς για να κάνουμε τη σχετική αναφορά. Η παρουσία του Μπρούνο φέτος στην ομάδα είναι ότι καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε επιθετικά. Τοποθετούμενος στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής βρήκε μέχρι σήμερα, σε Κύπρο και Ευρώπη, 8 φορές δίκτυα ενώ μοίρασε και 4 ασίστ. Σχετικά οκ είναι και οι αριθμοί του Γιαν Λέτσιακς, παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του. Ο Τσέχος είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος, ως επί το πλείστον, πλαισιώνει επιθετικά τον Μπρούνο αριστερά και έχει σκοράρει 1 φορά και μοίρασε 4 ασίστ. Συνολικά οι δυο τους έχουν μαζί, 9 γκολ και 8 ασίστ.

Δεν καταφέρνουν ωστόσο να τους συνοδεύσουν ανάλογα, οι δύο βασικοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο απέναντι πλευρό. Μάθιους και Λοΐζου έχουν καταγράψει λίγα πράγματα επιθετικά. Συγκεκριμένα ο Λοΐζος σκόραρε δύο τέρματα μέχρι στιγμής φέτος ενώ έχει στο ενεργητικό του μία ασίστ. Ο Ουαλός από την πλευρά του έχει καταγεγραμμένη μία ασίστ.

Από μόνοι τους οι αριθμοί δεικνύουν πως επιθετικά, σε ότι αφορά στο ουσιαστικό κομμάτι, δηλαδή αυτών των γκολ και των ασίστ, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεκάθαρα μονόπλευρη. Και δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που παίζουν στις συγκεκριμένες θέσεις αλλά στον τρόπο παιχνιδιού και βεβαίως στην καθοδήγηση και το πλάνο της ομάδας.

Σε ότι αφορά στους αναπληρωματικούς, να σημειωθεί πως ο Μπάρκερ (1γκολ, 1 Ασιστ) δεν κατάφερε να βοηθήσει παρά τις ευκαιρίες που πήρε, ενώ ο Ζαχαρίου (1 γκολ) είναι καιρό παροπλισμένος. Σχετικά καλή προσπάθεια κάνουν οι Κίτσος, κυρίως, και Ψάλτης(1 ασιστ) όποτε χρειαστούν.