Home TOP NEWS Μπαίνουμε στο νέο χρόνο και έχουμε… τα θέματα μας

Μπαίνουμε στο νέο χρόνο και έχουμε… τα θέματα μας


Είδαμε κι ακούσαμε τον Σίμο Ταραπουλούζη στην εκπομπή ”Total Green” την περασμένη Παρασκεύη. Είχε προηγηθεί η νίκη της ομάδας επί του Απόλλωνα με τους παίκτες να φεύγουν ακολούθως άδεια για τις ημέρες των εορτών. Σχολιάστηκε αρκετά και το μήνυμα του προέδρου ανήμερα των Χριστουγέννων.

Είναι πολλά τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και τα οποία πάντοτε καταλήγουν στην παρουσία της στο γήπεδο, πάντοτε όλα καταλήγουν στο αγωνιστικό.

Σε λίγες μέρες ανοίγει το μεταγραφικό παράθυρο και όπως ανέφερε ο αρχισκάουτερ της ομάδας, προπονητής και σκάουτινγκ τιμ είναι στο ψάξιμο. Κι εμείς αναμένουμε να δούμε πόσο έτοιμοι θα είναι όσοι επιλαμβάνονται αυτό το κομμάτι, ώστε να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν σε κινήσεις ενίσχυσης.

Σε ότι αφορά στο κομμάτι Εταιρεία-Σωματείο, ουδεμία εξέλιξη προκύπτει. Ωστοσο θέλουμε να καταπιαστούμε από την αναφορά του προέδρου στο μήνυμα του, περί αποφασιστικότητας για να γίνει ότι χρειάζεται για να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Και βεβαίως η ομάδα η οποία ολοκληρώνει σήμερα το πενθήμερο των διακοπών της και από αύριο επιστρέφει στο γήπεδο για να πιάσει δουλειά ενόψει του παιχνιδιού με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Ιανουαρίου.

Και ασφαλώς περιμένουμε τον νέο χρόνο να φέρει κάτι πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς για την ΟΜΟΝΟΙΑ.