Home TOP NEWS Να αποβάλει τα ρίσκα, να βρει ξανά χημεία, να αποκτήσει σταθερότητα

Να αποβάλει τα ρίσκα, να βρει ξανά χημεία, να αποκτήσει σταθερότητα


Δεν ήταν τιμωρημένος στον τελευταίο αγώνα με την Καρμιώτισσα ο Άνταμ Λανγκ. Ο κανονισμός για την κόκκινη κάρτα έχει αλλάξει αφού αν πλέον ένας ποδοσφαιριστής δεχθεί απευθείας την κάρτα για αποβολή για τεχνικό σφάλμα, όπως ήταν αυτό με το Αποέλ, και όχι για υπέρμετρη βία ή επίθεση σε αντίπαλο, τότε η ποινή αποκλεισμού είναι για ένα παιχνίδι.

Ήταν στη διάθεση του Φερέρα ο οποίος τον άφησε στον πάγκο. Ήταν σοβαρότατο το λάθος που έκανε ο Ούγγρος στον αγώνα με το Αποέλ, δέχθηκε μία πολύ εύκολη κόκκινη κάρτα, αφού ζύγισε λανθασμένα τη φάση… στο κυνήγι του Κβιλιτάια. Η απόφαση του ήταν και η καθοριστική για την εξέλιξη του ντέρμπι.

Γενικότερα βάζει αρκετό ρίσκο στο παιχνίδι του ο Άνταμ και αυτό δεν αρέσει. Η θέση του κεντρικού αμυντικού θέλει καθαρό μυαλό και απόλυτη σιγουριά. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίος ένας ποδοσφαιριστής, διεθνής σε μία χώρα η οποία κατέγραψε πρόσφατα τεράστιες νίκες, όντας μάλιστα και βασικός σε αυτούς τους αγώνες.

Όμως χρειάζεται σταθερότητα. Οι πρώτες χρονιές του Λανγκ με τον Λούφτνερ δίπλα του, ή ακόμα και με τον Χούμποτσαν ήταν εξαιρετικές. Τώρα πρέπει να βρει ξανά χημεία με αυτούς που τον πλαισιώνουν στη θέση του κεντρικού αμυντικού.