Home TOP NEWS Να μην μείνουμε μόνο στις ευκαιρίες και αυτή την φορά

Να μην μείνουμε μόνο στις ευκαιρίες και αυτή την φορά

Ακούσαμε και διαβάσαμε με προσοχή τις δηλώσεις του Γιανίκ Φερέρα (δείτε έδω) ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα.


Ο Γιανίκ Φερέρα μίλησε για το αυριανό σημαντικό παιχνίδι, ενώ μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ για το οποίο όπως είπε, η ομάδα μας αμύνθηκε σωστά, έφτιαξε καθαρές ευκαιρίες αλλά στο τέλος έχασε στις λεπτομέρειες.

Η σχετική τοποθέτηση: “Αμυνθήκαμε καλά όλοι μαζί, η πίεση μας ήταν καλή, όπως και οι προσπάθειες των παικτών. Και όταν κοιτάξεις καλύτερα το παιχνίδι θα δεις ότι δημιουργήσαμε περισσότερες καλές ευκαιρίες από αυτούς. Είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες από αυτούς. Η διαφορά βρισκόταν στις λεπτομέρειες. Χρειάστηκαν λιγότερες ευκαιρίες για να πετύχουν δύο γκολ και χρειαστήκαμε περισσότερες για να πετύχουμε ένα γκολ.”

Αύριο λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας στο οποίο θα πρέπει η τεχνική ηγεσία από πλευράς της και οι ποδοσφαιριστές από την δική τους πλευρά να μην μείνουν μόνο στις ευκαιρίες αλλά να βρουν τον τρόπο να πάρουν το τρίποντο,.

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ το γνωρίζουν ότι κόντρα στον Απόλλωνα θα παίζουν για άλλο ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο και γι’ αυτό θα χρειαστεί απ’όλους που θα αγωνιστούν ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην αμυντική, ενώ μπροστά η ομάδα δεν πρέπει να μείνει μόνο στις ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να βρει και τα γκολ, άλλωστε αυτά είναι που χαρίζουν νίκες και βαθμούς.

Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα θα κατεβεί αύριο στο τερέν του ΓΣΠ με φάρο τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ανόρθωση για να ψάξει την όγδοη νίκη της στο πρωτάθλημα που θα της επιτρέψει να πάει σε κάποιο βαθμό με ηρεμία στην διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και να κοιτάξει την μεταγαφική Ιανουαρίου για να  δει τι μπορεί να αλλάξει και να διορθώσει.