Home TOP NEWS Να το αλλάξει από το “ΑΕΚ Αρένα”

Να το αλλάξει από το “ΑΕΚ Αρένα”

Μετά από μια σειρά πέντε παιχνιδιών στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί σήμερα να αγωνιστεί μακριά από την έδρα της. Σε αυτά τα πέντε ματς που έδωσε η ομάδα μας στο “σπίτι” της, τέσσερα στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπέλλο, κατάφερε να πανηγυρίσει τέσσερεις νίκες, μια πρόκριση, ενώ σε ένα γνώρισε την ήττα.


Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα λοιπόν, θα ταξιδέψει σήμερα στη Λάρνακα στην πρώτη του έξοδο για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος θέλοντας μόνο το “διπλό”, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στις νίκες, να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογία και παράλληλα να μειώσει τις αποστάσεις από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω.

Σίγουρα ο απολογισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 1/3 του πρωταθλήματος στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι τραγικός και αποκαρδιωτικός κι αυτό θα πρέπει ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του να βρουν τον τρόπο να το αλλάξουν, αρχής γενομένης από σημέρα στο “ΑΕΚ Αρένα”.

Στα παιχνίδια που κλήθηκε να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ μακριά από το ΓΣΠ στο πρώτο σκέλος του φετινού μαραθωνίου, μάζεψε μόλις τέσσερεις βαθμούς. Η ομάδα μας πανηγύρισε μια φορά τη νίκη κόντρα στην Δόξα, ενώ σε ένα παιχνίδι εξήλθε ισόπαλη κι αναφερόμαστε σε αυτό με τον Άρη Λεμεσού.

Αν η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε “πλασάρισμα” της στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, θα πρέπει να βρει τον τρόπο και να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα και εκτός έδρας, καθώς με αριθμούς όπως τους πιο πάνω δεν θα μπορεί να ελπίζει σε κάτι θετικό.