Home TOP NEWS Ο Ανδρέας Δημητρίου για τα αγωνιστικά, για τεχνικό διευθυντή και για το...

Ο Ανδρέας Δημητρίου για τα αγωνιστικά, για τεχνικό διευθυντή και για το “καυτό” θέμα Εταιρείας – Σωματείου

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.


Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Στο σημείο που είναι η ομάδα, με το κακό ξεκίνημα, φτάσαμε σήμερα να μιλάμε πως έχει πολύ μεγάλη σημασία, απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλή πορεία σε Κύπρο και Ευρώπη και εκτός έδρας. Ο κόσμος πρέπει από τη στιγμή που θα βγει η ομάδα για ζέσταμα στο ΑΕΚ Αρένα, να βοηθήσει ώστε μαζί να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για να ανεβούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Φαμπιάνο προπονείται από χθες κανονικά και είνα θέμα προπονητή πότε θα μπει στην αποστολή. Ο Χούπερ προπονείται κανονικά σήμερα. Ο Μάταβς ανάρρωσε και προπονείται. Αντίθετα, ο Μιξ δεν ανάρρωσε ακόμα. Ο Ζαχαρίου είναι στο Βέλγιο και κάνει αποθεραπεία. Πάει καλά, η κατάστασή του εξελίσσεται πολύ καλά. Ο Μπέζους θα είναι εκτός λόγο καρτών, ενώ επιστρέφει ο Χαραλάμπους».

Για τις τελευταίες νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα: «Η ομάδα τους τελευταίους 18 βαθμούς που διεκδίκησε, πήρε τους 13. Είναι μία συγκομιδή που μαρτυρά τη βελτίωση που γίνεται στην ομάδα. Επίσης, τα γκολ ανέβηκαν στα 8, ενώ οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή στους τελευταίους έξι αγώνες, σκόραραν οι έξι, ενώ έδωσαν και ασίστ. Είναι δεδομένα που δείχνουν τη βελτίωση. Παίκτες και προπονητές καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έρθει αυτή η βελτίωση. Κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η χρονιά, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτά τα δεδομένα».

Για τη συνάντηση με τους οργανωμένους: «Είχαμε χθες μία συνάντηση με τους οργανωμένους και έδειξαν την πίστη τους να βοηθήσουν την ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, από το πρώτο λεπτό που θα μπουν οι παίκτες για ζέσταμα».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Αναγνωρίζουμε και την απογοήτευση που υπάρχει και το γεγονός πως περιμέναμε πολύ καλύτερη πορεία για την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο οι αποδοκιμασίες αναμφίβολα δε βοηθούν. Ειδικά όταν παίκτες και προπονητές δουλεύουν για τη βελτίωση για να αλλάξουν τα δεδομένα. Είναι καλό να τους στηρίξουμε όλοι, ώστε να δούμε αν θα καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα. Μέσα στο γήπεδο, όσοι είμαστε, είναι καλό να στηρίξουμε την ομάδα και τους παίκτες. Από εκεί και πέρα, αυτό που συζητήσαμε χθες με τους οργανωμένους, είναι πως η Διοίκηση είναι ανοιχτή να ακούσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους, ώστε να βελτιώσουμε πράγματα. Αυτός είναι ο τρόπος για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε όλοι μαζί την Ομόνοια εκεί που θέλουμε. Δεν υπάρχει κανείς που να θέλει το κακό της Ομόνοιας. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα αξιολογούνται για τη δουλειά που κάνουν».

Για τους παίκτες που κάποιοι παρουσιάζονται υπό των περιστάσεων: «Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, είναι φυσιολογικό κάποιοι να αμφισβητούν ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό τους. Όμως οι εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων ανεβάζουν την ψυχολογία τους και καταλαβαίνουν πως δεν είμαστε ομάδα γι αυτή τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Περιμένουμε την ομάδα την Παρασκευή να μπει με πολύ καλό χαρακτήρα, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στον αγώνα και με τη στήριξη του κόσμου από το πέταλο, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή: «Είχαμε ενημερώσει πριν ένα μήνα για την απόφαση πρόσληψης Τεχνικού Διευθυντή. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην αξιολόγηση υποψηφίων. Είναι πάρα πολλοί και δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει η πρόσληψη. Θέλουν να πειστούν από τη Διοίκηση πως θα επιλέξουν τον κατάλληλο άνθρωπο».

Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου: «Για το μεταγραφικό δε θα κάνουμε καμία δημόσια τοποθέτηση».

Αν υπάρχει πρόθεση πρόσληψης και Αθλητικού Διευθυντή: «Η απόφαση είναι για Τεχνικό Διευθυντή, δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα προχωρήσει στο μέλλον σε πρόσληψη άλλου μέλους της ομάδας».

Για το θέμα Εταιρείας-Σωματείου: «Αυτό που ρωτάτε, αφορά τον Πρόεδρο και χειρίζεται τα θέματα αυτά. Πρόθεση είναι να συνεχίσει να τηρεί την υφιστάμενη συμφωνία, ακόμα και αν δε γίνει νέα. Αν χρειαστεί να τοποθετηθεί ο Πρόεδρος επί του θέματος, να είστε σίγουροι πως θα το κάνει, με την ειλικρίνεια που τον διακατέχει».