Home TOP NEWS Ο Νικόλας αγνοείται…

Ο Νικόλας αγνοείται…


Ένα από τα προβλήματα της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πέραν της αστάθειας στις εμφανίσεις της, και την αποτελεσματικότητα μπροστά από το αντίπαλο τέρμα, είναι και η αμυντική της λειτουργία, αφού σε δεκαέξι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο δέχθηκε συνολικά 18 γκολ.

Φαίνεται ότι οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί Γιούστε, Λανγκ, Μίλετιτς που τους είδαμε αρκετές φορές να αγωνίζονται διπλά-διπλά, δεν έχουν καταφέρει να δέσουν μεταξύ τους και να βρουν την απαιτούμενη “χημεία” και γι αυτό παρατηρείται το πρόβλημα και στην αμυντική λειτουργεία της ομάδας μας.

Πάντως ένας ποδοσφαιριστής που είναι στο ρόστερ της ομάδας μας και θα μπορούσε να δώσει λύσεις στα μετόπισθεν κάτι που έπραξε αρκετές φορές όταν κλήθηκε να αγωνιστεί, είναι και ο Νικόλας Παναγιώτου, ωστόσο εδώ και αρκετά παιχνίδια ο Διεθνής Κύπριος αμυντικός αγνοείται.

Επί εποχής Νιλ Λένον ο Νικόλας Παναγιώτου έγραψε πέντε 90λέπτα στην Ευρώπη και ένα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ακρίτα. Στον Βορειοϊρλανδό κόοουτς μπορούμε να βρούμε ως ελλαφρυντικό ότι, δεν υπολόγιζε τον Νικόλα Παναγιώτου στο πρωτάθλημα γιατί του έδινε ευκαιρίες στην Ευρώπη.

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως από τον καιρό που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Γιανίκ Φερέρα ο Παναγιώτου αγωνίστηκε μόνο για 68λεπτά, τα οποία είναι πολύ λίγα για έναν ποδοσφαιριστή που έδειξε όσες φόρες κλήθηκε να φορέσει φανέλα βασικού ότι αξίζει με το παραπάνω να αγωνίζεται.

Τώρα το ερώτημα που προκύπτει από πολλούς αλλά και από εμάς είναι πως ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Νικόλας Παναγιώτου που απέδειξε εντός των τεσσάρων γραμμών ότι αξίζει όχι απλά να παίρνει ευκαιρίες, αλλά να μην βγαίνει ούτε από την εντεκάδα, πως και γιατί έχει εξαφανιστεί και δεν υπολογίζεται από τον Γιανίκ Φερέρα, από την στιγμή που υπάρχει θέμα στα στόπερ.