Home TOP NEWS Οι πολλοί υποψήφιοι για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή και το χρονοδιάγραμμα

Οι πολλοί υποψήφιοι για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή και το χρονοδιάγραμμα

Ένα από τα θέματα που τρέχει στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι μεταξύ άλλων κι αυτό του τεχνικού διευθυντή με τον Πρόεδρο της ομάδας μας, Σταύρο Παπασταύρου να ζυγίζει όλα τα δεδομένα που έχει ενώπιον του σε συνεννόηση πάντοτε και με τους συνεργάτες του στο Δ.Σ.


Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα Προγραμματισμού και προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για το άτομο που θα έρθει στην ομάδα μας για να αναλάβει χρέη Τεχνικού Διευθυντή ή Διευθυντή ποδοσφαίρου αν προτιμάτε.

Πάντως η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ δια στόματος, Ανδρέα Δημητρίου, αναφέρει πως ακόμη γίνεται αξιολόγηση κάποιων υποψηφίων για την θέση αυτή κάτι που αυτομάτως “φωτογραφίζει” ότι αργά ή γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα αυτό. Επίσης ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, τόνισε πως είναι πάρα πολλοί υποψήφιοι και δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει η πρόσληψη. Στην Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν να πειστούν πως θα επιλέξουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Σίγουρα όποιος και να είναι ο εκλεκτός δεν θα προλάβει να έρθει τώρα και να δουλέψει για την μεταγραφική του Ιανουάριου. Συνεπώς ο αμέσως επόμενος στόχος είναι, ο Τεχνικός Διευθυντής που θα επιλεχθεί από το Δ.Σ. και την ομάδα προγραμματισμού να έρθει και να έχει χρόνο για να αξιολογήσει στο διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν το υπάρχον ρόστερ για να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις με στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη περίοδο.