Home TOP NEWS Οι τελευταίοι μεγάλοι «πράσινοι» επιθετικοί

Οι τελευταίοι μεγάλοι «πράσινοι» επιθετικοί


Είμαστε τα τελευταία χρόνια στην αναζήτηση του επιθετικού που θα μπει στην ομάδα και θα διαπρέψει μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Οι τελευταίες μας προσθήκες στη θέση του σέντερ-φορ είχαν μεν καλές παρουσίες όμως δεν έκαναν αίσθηση στο πρωτάθλημα μας με τα γκολ τους.

Φέτος η χρονιά είναι μεν σε εξέλιξη ωστόσο τα 3 γκολ του Χούπερ και το 1 του Ασναριφάρντ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος είναι αριθμοί που μπορούν να χαρακτηριστούν και απογοητευτικοί. Μακάρι βέβαια να παρουσιάσουν κάτι πιο ουσιαστικό στη συνέχεια. Ούτε και ο Τσέποβιτς στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στο τριφύλλι, μπορεί κάποιος να πει, πως δικαίωσε αυτούς που τον επέλεξαν.

Ο τελευταίος μεγάλος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ο Ματ. Στα 4 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας σκόραρε στο πρωτάθλημα, 24 και 23 γκολ το 16/17 και 17/18 αντίστοιχα, ενώ στην τελευταία του χρόνιά είχε συμβολή στην πρωτιά με τα 13 του τέρματα προτού ολοκληρωθεί πρόωρα το πρωτάθλημα.

Την ποδοσφαιρική περίοδο 15/16 Σκέμπρι και Σέρινταν σκόραραν από 15 γκολ στο πρωτάθλημα. Και όταν δύο επιθετικοί σου σκοράρουν μαζί 30 γκολ δεν μπορείς να έχεις παράπονο. Βέβαια η ομάδα δεν μπόρεσε επί εποχής τους να πετύχει κάτι ιδιαίτερο όμως ένα τέτοιο δίδυμο μπροστά έχουμε καιρό να δούμε, πάντα σε ότι αφορά στον αριθμό των τερμάτων.

Είχε προηγηθεί ένας εκ των κορυφαίων σέντερ φορ που πέρασαν τα τελευταία πολλά χρόνια από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μίκαελ Ποτέ. Είχε σκοράρει τη χρονιά 14/15 17 γκολ. Αρκετοί είναι μάλιστα αυτοί που μέχρι σήμερα τον έχουν στην κουβέντα τους, λέγοντας πως είναι αυτό το στυλ επιθετικού που χρειαζόμαστε εδώ και κάμποσο καιρό.

Και βεβαώς ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ο οποίος στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα πέτυχε σε 60 παιχνίδια 35 γκολ και συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου 12 χρόνια προηγουμένως.