Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Μπασιρού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Οι τοποθετήσεις του Μπασιρού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ο Φουάντ Μπασιρού μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και σε ποιους τομείς πρέπει να εστιάσουμε για να έρθει η νίκη.


Επίσης αναφέρθηκε στη δική του παρουσία, στα γκολ που σκοράρει η ομάδα μας στα τελευταία στάδια των αγώνων, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για τη σεζόν μέχρι στιγμής.

Οι τοποθετήσεις του Μπασίρου:

Μετά από τρία εντός έδρας παιχνίδια, τώρα έρχεται ένα εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το παιχνίδι; “Θα γίνει ένα καλό και συναρπαστικό παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλή χρονική στιγμή, είναι ένας αγώνας για τον οποίο ανυπομονούμε και ελπίζω να πάμε εκεί και να κερδίσουμε”.

Σε ποιους τομείς θα πρέπει να δώσουμε έμφαση έτσι ώστε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς; “Να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Να εστιάσουμε στην ένταση του παιχνιδιού και πως να επανακτούμε γρήγορα την μπάλα και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην τελική μας προσπάθεια”.

Το τέρμα απέναντι στον Ακρίτα ήταν το όγδοο στα τελευταία 15λεπτά των αγώνων μας. Αυτό το στατιστικό δείχνει τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία και την πίστη των ποδοσφαιριστών; “Ναι ακριβώς. Δουλεύουμε σε αυτό για να τελειώνουμε δυνατά τα παιχνίδια. Ανεξαρτήτως με το τι συμβαίνει στους αγώνες να συνεχίσουμε να πιστεύουμε για να έρθει κάποιος από τον πάγκο και να σκοράρει. Κάποιοι πέρασαν ως αλλαγή και βοήθησαν για να τελειώσουμε το παιχνίδι”.

Πέρασες από έναν τραυματισμό τους τελευταίους μήνες, αλλά τώρα είσαι υγιής και έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα. Πως νιώθεις για αυτό; “Αισθάνομαι πολύ καλά. Απουσίαζα για κάποιο διάστημα και αυτό ήταν εκνευριστικό. Αλλά τώρα είμαι πίσω υγιής και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα”.

Ένα γενικό σχόλιο για τη σεζόν μέχρι στιγμής; “Είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν βρισκόμαστε εκεί που θέλαμε να είμαστε. Υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση και ελπίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν καλύτερα.”

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αναμένεται να εξαντληθούν (σ.σ. εξαντλήθηκαν). Ένα μήνυμα στον κόσμο μας; “Το γνωρίζουμε ότι είναι απογοητευμένοι και εμείς το ίδιο νιώθουμε, αλλά ξέρουμε όταν έρχονται στο γήπεδο μας στηρίζουν και μας βοηθούν πολύ. Ελπίζουμε να έχουμε μια δυναμική στήριξη”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: