Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμάσια ενόψει Καρμιώτισσας

Ολοκληρώνεται η προετοιμάσια ενόψει Καρμιώτισσας

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καρμιώτισσα, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.


Η ομάδα μας μετά την βαριά ήττα στο πρωτάθλημα από τον Αποέλ θα πάει αύριο στο ΓΣΠ για να κυνηγήσει το τρίποντο και τις επιστροφές στις νίκες. Ο Φερέρα και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ήδη την αντίπαλη ομάδα, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ τα είπε μαζί της την περασμένη Πέμπτη για τον θεσμό του κυπέλλου.

Το σύνολο του Βέλγου προπονητή αν θέλει να φύγει από το γήπεδο με το τρίποντο θα πρέπει να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένο, προσηλωμένο στον στόχο του να αποφύγει τα λάθη σε όλες τις γραμμές και να είναι αποτελεσματικό μπροστά από το αντίπαλό τέρμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Κακουλλής που δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καρμιώτισσα είναι αμφίβολος. Απ’ εκεί και πέρα θα απουσιάζει ο Μπρούνο που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών ο Λανγκ που δέχθηκε την απευθείας κόκκινη στο “αιώνιο”, οι τραυματίες Ζαχαρίου και Φαμπιάνο και ο Ανσαριφάρντ που επέστρεψε πρόσφατα από το Κατάρ.

Με το τέλος της προπόνησης θα γίνει γνωστή και η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.