Home TOP NEWS Ποιοτική, ουσιαστική και… στην ώρα της ενίσχυση!

Ποιοτική, ουσιαστική και… στην ώρα της ενίσχυση!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ που ασχολούνται με το κομμάτι προγραμματισμού ρίχνουν το βάρος για την ενίσχυση της σε θέσεις όπου υπάρχει ανάγκη και “πονά” έτσι ώστε να έρθει η αγωνιστική βελτίωση για την ομάδα μας.


Μπορεί η μεταγραφική περίοδος που κοντοζυγώνει να μην είναι η ιδανικότερη ή να μην είναι η καλύτερη για μεταγραφές, ωστόσο με σωστή δουλειά και καλή προεργασία από τους ανθρώπους της ομάδας μας, μπορούν να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά, όπως έγινε ξανά στο παρελθόν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν καλείται να προχωρήσει σε μια ουσιαστική ενίσχυση και οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να έρθουν να προσθέσουν ποιότητα στο ήδη υπάρχον ρόστερ, επίσης θα πρέπει όσοι και όποιοι ποδοσφαιριστές κι αν αποκτηθούν, αυτό να γίνει στην ώρα του, έτσι ώστε να μπορέσουν να εγκλιματιστούν όσο πιο γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο κόσμος λοιπόν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αναμένει να δει τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα προγραμματισμού και άπαντες ευελπιστούν ότι σε αυτό το κομμάτι έχει γίνει ήδη σωστή δουλειά και προεργασία, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποκτήσει αυτούς που θέλει στις θέσεις που θέλει για να μπορέσει να βελτιωθεί για το υπόλοιπο της σεζόν.