Home TOP NEWS Post Game: Πήρε το ζητούμενο αλλά… έδειξε ξανά τρανταχτές αδυναμίες

Post Game: Πήρε το ζητούμενο αλλά… έδειξε ξανά τρανταχτές αδυναμίες

Η ομάδα μας χθες έστω και δύσκολα, αυτό αποτυπώνει άλλωστε και το τελικό σκορ (2-1) της αναμέτρησης κόντρα στην Καρμιώτισσα κατάφερε να πάρει τη νίκη που της έδωσε το εισιτήριο για τους “8” του κυπέλλου Coca – Cola.


Ο Γιανίκ Φερέρα σε μια προσπάθεια του να αλλάξει πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα στο πρώταθλημα που ήταν με τον Αποέλ, παρουσίασε την ομάδα μας κόντρα στην Καρμιώτισσα με επτά συνολικά αλλαγές, διατηρώντας μόνο τους Ουζόχο, Μίλετιτς, Μπρούνο και Χούπερ στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε καλύτερα, ωστόσο μετά από ένα “παιδικό” λάθος στην άμυνα βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και τότε εκεί άρχισαν για τα καλά τα “καρδιοχτύπια”.

Το γκολ όμως που δέχθηκε η ομάδα μας, φάνηκε να την αφύπνισε, έβγαλε αντίδραση και ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος του ημίχρονου κατάφερε να βρει δύο τέρματα και να φέρει τούμπα το ματς. με μια υπέροχη έμπνευση του Γκάρι Χούπερ, ενώ ο Άγγλος στράικερ από εκτελεστής έγινε δημιουργός, δίνοντας έτοιμο γκολ στο “πιάτο” στον Μπρούνο Φελίπε.

Σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι της με την Καρμιώτισσα το μόνο που μπορεί να κρατήσει είναι το αποτελέσμα, αφού έδειξε και πάλι τρανταχτές αδυναμίες τόσο στο επιθετικό τρίτο, όσο και στο αμυντικό. Σε κάποια χρονικά σημεία του αγώνα έλειπε η συγκέντρωση πίσω στην άμυνα κάτι που φυσικά στοίχισε στην ομάδα μας και το γκολ που δέχθηκε, ενώ στο επιθετικό τρίτο φάνηκε και πάλι ότι υπάρχει θέμα με την αποτελεσματικότητα και το να “σκοτώνει” τα παιχνίδια για να τα κάνει δικά της.

Από το ματς με την Καρμιώτισσα τα μόνο θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η αντίδραση μετά το γκολ και η ανατροπή του σκορ, την πολύ καλή παρουσία του Χούπερ ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ, αλλά και τον ενθουσιασμό του Λοίζου στο παιχνίδι ο οποίος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αφήσει πίσω της το παιχνίδι κυπέλλου και να επικεντρωθεί στο επόμενο που θα είναι και πάλι με την Καρμιώτισσα την ερχόμενη Δευτέρα για το πρωτάθλημα. Αυτή την φορά η ομάδα μας δεν θα κυνηγάει πρόκριση αλλά το πολύτιμο τρίποντο που το έχει πολύ αναγκή μετά την βαριά ήττα από τον Αποέλ.