Home TOP NEWS Πρώτα “διπλό” και μετά… φουλ για δύο στα δύο στο ΓΣΠ

Πρώτα “διπλό” και μετά… φουλ για δύο στα δύο στο ΓΣΠ

Αυτό που λένε στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και την δεδομένη στιγμή άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς με την ΕΝΠ, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Δευτέρα θα κληθεί λοιπόν να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να “ξορκίσει” τον εφιάλτη των εκτός έδρας παιχνιδιών, καθώς σε οκτώ αναμετρήσεις μέχρι τώρα στην σεζόν μακριά από το ΓΣΠ πήρε μόνο τέσσερεις βαθμούς.

Μετά το παιχνίδι με τους “βυσσινί” η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιστρέψει ξανά στο “σπίτι” της για να δώσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια, αρχικά με την Δόξα και την συνέχεια με την ΑΕΛ και η προοπτική για ένα καλό σερί ανοίγεται διάπλατα μπροστά στην ομάδα μας.

Με τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο σημαντικό είναι το σύνολο του Φερέρα να φύγει με το “διπλό” από το “Τάσσος Μάρκου”, έτσι ώστε να μπορέσει να πάει στο ΓΣΠ που μάζεψε 21βαθμούς από τους 25βαθμούς που έχει στο πρωτάθλημα για να “χτίσει” ένα σερί που θα τονώσει βαθμολογικά και ψυχολογικά την ομάδα.