Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για την πρώτη της εκτός έδρας αναμέτρηση στον β’γύρου του πρωταθλήματος η οποία θα είναι κόντρα στην ΑΕΚ.


Όπως ενημέρωσε το βράδυ της Πέμπτης το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη Λάρνακα το απόγευμα έχοντας στην αποστολή της συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Ο Γιανίκ Φερέρα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπεζούς, του Μιξ Ντίσκερουντ και του τραυματία Ζαχαρίου. Επιστρέφουν οι Χάμπος, Χούπερ και Μάταβζ.

Ο Βέλγος κόουτς και οι συνεργάτες του από την Δευτέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδα μας για τον σημερινό αγώνα, δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές, τόσο στο ψυχολογικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι, έτσι ώστε να μπορέσουν σήμερα το απόγευμα να παρουσιάσουν ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο στις τέσσερεις γραμμές που θα ψάξει τη δεύτερη νίκη μακριά από το ΓΣΠ.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Φερέρα, προβλέπουμε ότι αυτή δεν θα έχει ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Η πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε για ακόμη ένα παιχνίδι τον Φράνσις Ουζόχο

Από εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Λέτσιακς και Μάθιους στα δύο άκρα και σαν κεντρικό δίδυμο θα αγωνιστούν οι Μίλετιτς και Λανγκ.

Στην μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Κασάμα, Μπασίρου και πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο αναμένεται να δούμε τον Χαραλάμπους ο οποίος επιστρέφει σήμερα από την τιμωρία του.

Στο επιθετικό τρίτο τώρα, από την στιγμή που την θέση του “10αριού” θα καλύψει ο Χάμπος τότε στο ένα άκρο της επιθετικής γραμμής θα δούμε τον Μπρούνο να το καλύπτει, ενώ το άλλο είναι καπαρωμένο από τον Λοίζου. Στην κορυφή περιμένουμε να δούμε τον Χούπερ να αγωνίζεται.

Πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο, Λέτσιακς, Μάθιους, Μίλετιτς, Λανγκ, Κασάμα, Μπασίρου, Χαραλάμπους, Μπρούνο, Λοίζου, Χούπερ.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κίτσος, Κακουλλής, Ανσαριφάρντ, Παπουλής.