Home TOP NEWS Στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο το “διπλό”

Στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο το “διπλό”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει το απόγευμα στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας σε παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η απόδοση και τα αποτελέσματα της ομάδα μας στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν ήταν αυτά που ήθελε με αποτέλεσμα να την κρατήσουν πίσω στην βαθμολογία και τώρα είναι αναγκασμένη να βλέπει κάθε παιχνίδι που έχει μπροστά της σαν τελικό και να ψάχνει το μοναδικό ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Στον σημερινό (19:00, live @omonoianews) αγώνα με την ΑΕΚ ο οποίος έχει και ψηλό βαθμό δυσκολίας , οι ποδοσφαιριστές του Γιανίκ Φερέρα καλούνται να παρουσιαστούν έτοιμοι και η απόδοση τους να αγγίξει το τέλειο αν θέλουν να φύγουν από το “ΑΕΚ Αρένα” με το “διπλό”.

Σε ένα παιχνίδι και μάλιστα ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να βγάλει την απαιτούμενη ένταση εντός των τεσσάρων γραμμών και άπαντες που θα πάρουν φανέλα βασικού να είναι προσεκτικοί σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Αμυντικά θα πρέπει η ομάδα μας να περιορίσει τα ατού του αντιπάλου και επιθετικά να είναι άκρως αποτελεσματική.

Την δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας θα στηρίξουν από το γήπεδο και 800 οπαδοί, οι οποίοι ευελπιστούν ότι θα δουν την ομάδα μας να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να φεύγει από την Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς.