Home TOP NEWS Θα χρειαστεί κάτι καλύτερο…!

Θα χρειαστεί κάτι καλύτερο…!


Όσω ζω ελπίζω. Κάπως έτσι πρέπει να δούμε τις υποχρεώσεις που απομένουν στο πρωτάθλημα, μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας και πρωτού εισέλθουμε στους ομίλους.

Ο στόχος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να είναι άλλος από την είσοδο μας στο πρώτο γκρουπ και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο από τις ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο.

Τη Δευτέρα παίζουμε ξανά με την Καρμιώτισσα. Η παρουσία μας φέτος δεν μας επιτρέπει να λέμε πως είμαστε φαβορί σε κανένα παιχνίδι. Μάλιστα είδαμε την αντίπαλο μας προχθές να μας βάζει δύσκολα και το ίδιο αναμένουμε ότι θα γίνει μεθαύριο.

Κι αν η απόδοση μας κυμανθεί στα επίπεδα του αγώνα του κυπέλλου τότε θα κινδυνεύσουμε σοβαρά με νέα απώλεια βαθμών.

Ο Γιανίκ Φερέρα έκανε καλό ξεκίνημα ερχόμενος για να αντικαταστήσει τον Λένον όμως άρχισε να μας τα χαλάει τελευταία. Και δεν είναι μόνο οι επιλογές που έκανε στο ντέρμπι, οι οποίες έφεραν τη βαριά ήττα, ήταν και η γενικότερη απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το τελευταίο διάστημα. Ουσιαστικά αντί να δείχνουμε σημάδια βελτίωσης μάλλον βήματα προς τα πίσω κάναμε.

Και η δουλεια γίνεται αυτές τις λίγες μέρες προετοιμασίας για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει κάτι πολύ καλύτερο. Απομένουν οι προπονήσεις σήμερα και αύριο. Οι απουσίες είναι ήδη γνωστές και ένας ο αμφίβολος. Μπρούνο και Λανγκ είναι τιμωρημένοι, Ζαχαρίου και Φαμπιάνο δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν την προσπάθεια, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί για Κακουλλή.