Home TOP NEWS Το τελευταίο μακριά από το ΓΣΠ για το 2022 και… τα κίνητρα...

Το τελευταίο μακριά από το ΓΣΠ για το 2022 και… τα κίνητρα για το “διπλό”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.


Στο “Ηλίας Πούλλος” αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα με την τρίτη στην βαθμολογία ΑΕΚ, ενώ την ίδια ώρα ξέρουν και την σημαντικότητα του παιχνιδιού, καθώς με ενδεχόμενο “διπλό” το σύνολο του Φερέρα θα αποκτήσει περισσότερη δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Πάντως μέχρι τώρα στην φετινή σεζόν τα αποτελέσματα της ομάδας μας δεν είναι αυτά που θα ήθελε καθώς σε επτά αγώνες μετράει πέντε ήττες (ΑΕΛ, Απόλλωνα, Πάφο FC, Αποέλ, Ακρίτα Χλώρακας), μια ισοπαλία (Άρη Λεμεσού) και μια νίκη (Δόξα Κατωκοπιάς) και τα αποτελέσματα της αυτά μεταφράζονται σε 4βαθμούς.

Συνεπώς η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αρκετά κίνητρα στο να θέλει τη νίκη και το τρίποντο στο τελευταίο παιχνίδι της για το 2022 μακριά από το ΓΣΠ, η εκτός έδρας νίκη μετά από σχεδόν δύο μήνες, η δεύτερη μακριά από το “σπίτι” της, η επιτυχία σε ένα ντέρμπι μετά από καιρό και η προοπτική για μια τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα είναι μερικά από τα κίνητρα που θα πρέπει να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Φερέρα την Παρασκευή το βράδυ.