Home TOP NEWS Τρεις μέσα, τρεις έξω και… ένας αμφίβολος

Τρεις μέσα, τρεις έξω και… ένας αμφίβολος

Από το βράδυ της Κυριακής και συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι με τον Ακρίτα Χλώρακας η προσοχή των ποδοσφαιριστών μας και της τεχνικής ηγεσίας εστιάζεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας.


Ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν την ομάδα μας έτσι ώστε να την παρουσιάσουν έτοιμη και δυνατή στον αγωνιστικό χώρο του “ΑΕΚ Αρένα” για να διεκδικήσει τη νίκη και το δεύτερο της “διπλό” την φετινή σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Βέλγος τεχνικός ενόψει το παιχνιδιού με την ΑΕΚ μετράει τρεις επιστροφές κι αναφερόμαστε στους Χούπερ, Μάταβζ και τον Χαραλάμπους ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο Μιξ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα προλάβει, ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι παραμένει αμφίβολη.

Αυτούς που δεν μπορεί να υπολογίζει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Φερέρα είναι ο Μπεζούς που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών στο ματς με τον Ακρίτα, αλλά και τους τραυματίες Ζαχαρίου και Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος κήπερ να σημειώσουμε ότι, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης, όπως προνοούσε το πρόγραμμα θεραπείας του και πλέον μετράει για τα καλά αντίστροφα για την επιστροφή του η οποία αναμένεται να γίνει με το νέο χρόνο.

Ο προπονητής της ομάδας μας καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας πληθώρα επιλογών, ενώ σημαντικό είναι ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του δείχνουν σημαντική βελτίωση και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και να βοηθήσουν.