Home TOP NEWS Τσέποβιτς: «Κανείς δεν περίμενε ότι θα έφευγε ο Λάρκου… μεγάλο λάθος η...

Τσέποβιτς: «Κανείς δεν περίμενε ότι θα έφευγε ο Λάρκου… μεγάλο λάθος η απόλυση Μπεργκ»


Μίλησε ανοικτά στο NoChoftes Podcast o Μάρκο Τσέποβιτς. Αναφέρθηκε στην απόλυση, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, αρχικά του Νεόφυτου Λάρκου και ακολούθως του Χένινγκ Μπεργκ.

Για τον Λάρκου: Κανένας δεν περίμενε ότι θα έφευγε. Μία μέρα θυμάμαι ρώτησα κάποιον «που είναι ο Λάρκου;», μου είπε είναι εκτός. Δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας.

Ο κόσμος ήταν χαρούμενος θεωρείς που τον είδε να φεύγει; «Δεν ξέρω. Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον αθλητικό διευθυντή ή με κάποιον από το προσωπικό. Δεν νομίζω όμως».

Για τον Μπεργκ: Εγώ σκεφτόμουν ότι αν το κλαμπ είχε σκοπό να αλλάξει κάτι θα το έκανε στο τέλος της χρονιάς. Ότι έκαναν με τον Λάρκου αυτό έγινε και με τον Μπεργκ. Δεν κατάλαβα τι είχαν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι. Αν αυτό που σκέφτηκαν ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου τότε μπορεί κάποιος να πει ότι ήταν σωστή κίνηση. Ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα γινόταν αν έμενε ο Μπεργκ όμως για μένα αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος, η απόλυση Μπεργκ. Έκανε πολλά σε 2,5 χρόνια και ύστερα από 2,5 κακούς μήνες τον πέταξαν έξω. Έτσι γίνεται κι όχι μόνο στην Κύπρο. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: