Home TOP NEWS Αλλάζει πράγματα την Κυριακή ο Φερέρα

Αλλάζει πράγματα την Κυριακή ο Φερέρα


Η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα η οποία συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση μάλλον αναγκάζει τον Γιανίκ Φερέρα να κάνει διαφοροποιήσεις στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθει απέναντι στην Πάφο.

Είναι αρκετοί αυτοί που δεν ήταν την Κυριακή στην εντεκάδα και θα είναι στις αρχικές επιλογές του προπονητή. Ενδέχεται μάλιστα να δούμε και τη μεγάλη επιστροφή του Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος είναι εδώ και κάποιο διάστημα απόλυτα έτοιμος και πιθανότατα θα επιλεγεί στην εντεκάδα.

Από κει και πέρα, στην άμυνα, είναι δεδομένη η επιλογή Μάθιους αντί του Ψάλτη που τραυματίστηκε ενώ το πιθανότερο είναι πως θα αλλάξει τον έναν εκ των δύο κεντρικών αμυντικών, με τον Γιούστε να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα.

Μάλλον επανέρχεται στην εντεκάδα ο Κασάμα, διεκδικεί ξανά θέση και ο Κούσουλος, επιστρέφει για να είναι βασικός και ο Ανσαριφάρντ.

Ξαναλέμε πως οι διαφοροποιήσεις είναι δεδομένο πως θα γίνουν, αναμένουμε να δούμε τον αριθμό τους αλλά και τις θέσεις και το στοίχημα για τον Φερέρα είναι να καταφέρει να παρουσιάσει μία ομάδα η οποία θα καταφέρει να ανεβάσει ξανά την απόδοση της και βεβαίως να επανέλθει στις νίκες.