Home TOP NEWS Αναμονή για τις επιστροφές και ο νεοφερμένος

Αναμονή για τις επιστροφές και ο νεοφερμένος


Είναι εκτός επιλογών του Γιανίκ Φερέρα εδώ και καιρό οι Παπουλής και Ζαχαρίου ενώ πρόσφατα τραυματίστηκε και ο Χαράλαμπος ο οποίος είναι ακόμη παροπλισμένος.

Παράλληλα η προσθήκη του Τατζούρι Σράντι δεν έχει ακόμη αξιοποιηθεί αφού ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος.

Πρόκειται για 4 μονάδες που θα μπορούσαν να ενδυναμώσουν την ομάδα με την επιστροφή τους. Η εκτίμηση που έγινε για την περίοδο αποθεραπείας του Ελλαδίτη, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο, έλεγε ένα μήνα ο οποίος έχει παρέλθει. Οπότε σύντομα θα πρέπει να αναμένουμε να τον δούμε ξανά στην αποστολή.

Ο Ζαχαρίου θέλει ακόμη μερικές μέρες μέχρι να αρχίσει στη σταδιακή επαναφορά του μπαίνοντας σε ρυθμούς κανονικού προγράμματος προπόνησης.

Δύο εβδομάδες προηγουμένως, στον αγώνα με τη Δόξα στο ΓΣΠ, τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Χαραλάμπους. Απέφυγε μεν τα χειρότερα καθώς δεν επρόκειτο για κάταγμα όμως ήταν τέτοια η φύση του τραυματισμού που θα χρειαζόταν κάποιες εβδομάδες για να είναι ξανά έτοιμος. Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του όμως το πιθανότερο είναι πως δεν θα είναι ούτε στο παιχνίδι με την Πάφο στην αποστολή.

Ουτε και ο Τατζούρι Σράντι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ομάδα της Πάφου. Θα του δώσει το τεχνικό επιτελείο λίγες ακόμη μέρες για να ανεβάσει περισσότερο το βαθμό ετοιμότητας του.