Home TOP NEWS Από το “δεν τυγχάνει καλής αντιμετώπισης” στο… βασικός κι αναντικατάστατος!

Από το “δεν τυγχάνει καλής αντιμετώπισης” στο… βασικός κι αναντικατάστατος!

Μετά το παιχνίδι με τον Αποέλ και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Πειρειώς Κώστας Νικολακόπουλος σε παρέμβαση του στο sport-fm.gr ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, ο Φώτης Κίτσος που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τυγχάνει καλής αντιμετώπισης.


Η σχετική τοποθέτηση: “Τέλος πάντων, αφού μιλάμε για δανεικούς ή… περίπου δανεικούς, να μνημονεύσω τον Κίτσο, που δεν τυγχάνει καλής αντιμετώπισης από την Ομόνοια και δεν ξέρω αν ήταν καλό για τον Ολυμπιακό και τον ίδιο τον παίκτη να συνεχιστεί ο δανεισμός του στην κυπριακή ομάδα και στο β΄μισό της σεζόν”

Μετά από την πιο πάνω δήλωση ο Φώτης Κίτσος αγωνίστηκε στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας πλην από αυτό με την ΑΕΚ Λάρνακας. Μάλιστα στα τελευταία επτά παιχνίδια πρόσθεσε τέσσερα 90λεπτά στα πόδια του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ ο Ελλαδίτης ακραίος μπακ έπαιξε συνολικά σε 132λεπτά με Καρμιώτισσα και Ακρίτα καλύπτοντας μάλιστα το αριστερό “φτερό” της επίθεσης.

Πάντως ο Φώτης Κίτσος στα τελευταία παιχνίδια που ξεκίνησε και τελειώσε ως βασικός είχε πάρα πολύ καλή παρουσία και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να ανεβάζει την αποδόση του, δημιουργώντας ένα ανταγωνισμό στο αριστερό άκρο της αμυντική γραμμής, παραγκώνίζοντας τον Γιαν Λέτσιακς από το βασικό σχήμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή “Total Green” ο Φώτης Κίτσος δήλωσε χαρούμενος με την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να συνεχίσει σε αυτή.