Home TOP NEWS Χάρης Νικολάου: «Θα παρθούν πολύ δυνατές αποφάσεις…»

Χάρης Νικολάου: «Θα παρθούν πολύ δυνατές αποφάσεις…»


Ήταν καλεσμένος στην χθεσινοβραδινή εκπομπή ”Total Green” ο τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών μας Χάρης Νικολάου. Αναφέρθηκε ασφαλώς στο κομμάτι που τον αφορά, αυτό των τμημάτων ανάπτυξης νεαρών παικτών, ωστόσο εξέφρασε την άποψη του και πήρε θέση για τα της ομάδας.

Μίλησε με βεβαιότητα για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει η διοίκηση της ομάδας για να επέλθει η ανάκαμψη.

Είπε σχετικά:

«Υπάρχουν οι άνθρωποι που αξιλογούν το υλικό της ομάδας. Υπάρχει εμπιστοσύνη ότι θα βρεθούν οι παίκτες αν χρειάζονται. Η άποψη μου για την μεταγραφική περίοδο δεν είναι της παρούσης. Είμαι σίγουρος ότι θα παρθούν πολύ δυνατές αποφάσεις, με τις πράξεις του προέδρου… Έδειξε ότι η αξιολόγηση θα είναι δεδομένη και θα υπάρξει αλλαγή προς την πορεία που θέλουμε όλοι. Μέσα στην οκταετία που δεν πήραμε πρωτάθλημα έλεγα ότι μακάρι να πάρω πρωτάθλημα και τίποτα άλλο δεν θέλω από την ζωή μου. Είναι για γέλια αυτό που λέω… 

Πήραμε πρωτάθλημα, κύπελλο, πήγαμε Ευρώπη, καταφέραμε πάρα πολλά στην εποχή του κυρίου Παπασταύρου. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα κινούμαστε σε αυτή την μετριότητα.Ο κόσμος της Ομόνοιας το αξίζει και θα ζήσει κι άλλες μεγάλες επιτυχίες».