Home TOP NEWS Ευκαιρία ξανά για παρακολούθηση

Ευκαιρία ξανά για παρακολούθηση


H προσεχής αντίπαλος μας στο πρωτάθλημα έχει σήμερα ενα πολύ σημαντικό αγώνα για το κύπελλο όπου θα διεκδικήσει με τον συμπολίτη της Απόλλωνα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Coca – Cola.

Σήμερα λοιπόν αναμένεται τα βλέμματα του Γιανίκ Φερέρα και των συνεργατών να είναι στραμμένα στο Στάδιο “Άλφαμέγα” σκανάροντας για άλλη μια φορά την ΑΕΛ την οποία η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Ήδη ο Βέλγος τεχνικός παρακολούθησε τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού κόντρα στην Δόξα και στον Αποέλ, ενώ απόψε αναμένεται να κάνει μια τελευταία κατασκοπεία, έτσι ώστε να καταγράψει κι άλλα χρήσιμα πράγματα στο μπλοκάκι του για την ΑΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να μειώσει τις διαφορές από τους προπορευόμενους και ο Φερέρα δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τυχή, έτσι ώστε να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα μας σε άλλη μια νίκη για να μπορέσει να συνεχίσει την αντεπίθεση της.