Home TOP NEWS Φερέρα: «Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε, έχουμε όμως βουνό μπροστά μας»

Φερέρα: «Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε, έχουμε όμως βουνό μπροστά μας»


Είπε ο Γιανίκ Φερέρα στη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Οι συνθήκες δεν ήταν καλές. Αρχίσαμε σε βρεγμένο γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αναπτυχθούμε σωστά. Μόλις σταμάτησε να βρέχει παίξαμε κάπως καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που σκοράραμε το γκολ, που μας έκαναν μόνο μία φάση για γκολ στο τέλος. Είναι η 4η συνεχόμενη νίκη, το τέταρτο παιχνίδι χωρίς να δεχθούμε τέρμα και είμαστε ζωντανοί. Πριν δύο μήνες πολλοί δεν πίστευαν ότι θα είμαστε στην πρώτη εξάδα. Συνεχιζουμε. Οι παίκτες μπορούν ανιώθουν περήφανοι. Πάλεψαν και έδειξαν ότι μπορούν.

Για μεταγραφικά και το δημοσίευμα για Ουζόχο:  Δεν υπάρχουν νεότερα για μεταγραφές. Για τον Ουζόχο γράφτηκε ένα άρθρο στη Νιγηρία. Εγώ δεν έχω ενημερωθεί για κάτι, για κάποια πρόταση, δεν γνωρίζω κάτι. Στα μέσα γράφονται πολλά έτσι κι αλλιώς.

Για το ότι δεν δεχομαστε γκολ: Είναι πολλοί οι παράγοντες για το ότι δεν δεχόμαστε γκολ. Έχουμε καλό τερματοφύλακα και όλοι δουλεύουν στο γήπεδο πράγμα που το κάνει δύσκολο για τον αντίπαλο. Είναι και η τύχη μερικές φορές.

Για το μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε: Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε. Εμείς αλλά και οι οπαδοί. Ομως το σημαντικό είναι να κάνουμε το ένα βήμα μετά το άλλο. Έχουμε πάρει τους 25 από τους 33 βαθμούς που διεκδικήσαμε. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια ενέργεια και την ίδια θετική σκέψη. Ονειρευόμαστε, πιστεύουμε όμως πατάμε τα πόδια μας στο έδαφος και ξέρουμε ότι έχουμε βουνό μπροστά μας.

Για τα παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα και Πάφο: Στην κατάσταση που είμαστε το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα είμαστε τρελοί αν σκεφτόμαστε την Πάφο τώρα. Το μυαλό μας είναι στη Νέα Σαλαμίνα η οποία ειναι καλή ομάδα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε καλό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και αν θέλετε μα ξαναρωτάτε για την Πάφο μετά από αυτό το παιχνίδι.